Termes i condicions de venda

1 - Generals:

 

Les presents condicions generals de venda s'apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades a Espanya, inclòs les Illes Canàries i les Illes

Balears amb destinació a persones físiques.

 

Tota comanda feta  implica necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l'acceptació sense reserves pel Client dels Termes i Condicions Generals de Venda vigents el dia en què es dugui a terme la comanda corresponent. A més, el Client reconeix que l'acceptació de les presents condicions implicarà l'aplicació d'aquestes a la comanda a què es refereixi, així com a tota comanda posterior, amb excepció d'aquells casos en que les noves condicions siguin posades en el seu coneixement. El fet que no es recorri en un moment donat a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en el futur o en el passat.

 

Llei aplicable i jurisdicció competent. La interpretació i l'execució de les condicions, així com tots els actes que siguin conseqüència d'elles, quedaran sotmesos al dret espanyol, llevat que existeixin disposicions d'ordre públic contràries a això.

 

2 - Preus:

 

Els preus publicats són en Euros i són vigents excepte error tipogràfic. Tots els preus tenen l'IVA inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa de l'IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes de venda.

 

3 - Mètodes de pagament:

 

-Transferència Bancària

-Contrareemborsament

 

4 - Producte:

 

Les ofertes presentades són vàlides dins del límit de les existències disponibles. Ens reservem el dret de modificar l'assortiment de productes en funció de les dificultats imposades pels seus proveïdors.

 

Les fotografies, grafismes i les descripcions dels productes proposats a la venda només són orientatius i no comprometen de cap manera.

 

 


Enviaments

Els productes adquirits es lliuraran a la persona i a la direcció indicada en la comanda.

 

Les comandes s'entregaràn en un plaç de entre 5 i 10 dies laborables, desde la efectuació del pagament.

 

Els dissabtes, diumenges i festes no hi haurà ni sortida ni lliurament de comandes.

 

Malgrat la seva demora no implicarà ni anul•lació de la comanda ni indemnització.

 

Una comanda es considera lliurada en el moment en què el transportista lliura el paquet o els paquets al client i aquest signa el document de recepció del lliurament. Correspon al client verificar l'estat de la mercaderia a la recepció i indicar totes les anomalies en l'albarà de la recepció de lliurament.

 

Per a enviaments fora d'Espanya i Portugal consulti'ns.

 

 

 


Devolucions

1 - Devolució de la mercaderia:

 

La nostra política, complint amb la normativa vigent, és concedir-li el dret de retornar qualsevol article comprat en el termini de 7 dies desde la data de recepció.

 

No haurà d'aportar cap explicació, qualsevol article, comprat , retornat en el seu embalatge original, precintat i en perfectes condicions serà acceptat sense més.

 

En un termini màxim de 7 dies de la recepció de la devolució, ens comprometem al seu reemborsament.

 

Abans de realitzar la devolució, haurà de comunicar-ho al mail xativarenaix@gmail.com

 

Si la causa de la devolució fos que l'article retornat és defectuós o no correspon al sol•licitat en la comanda, ens farem càrrec de les despeses de la devolució i d’un nou enviament. Si el motiu de la devolució és que la comanda no el satisfà, li reemborsarem l'import però no les despeses d'enviament ni les despeses de devolució.

 

2 - Anul•lació de comanda:

 

Si l'anul•lació de la comanda arriba abans de la sortida de mercaderia el client no tindrà cap despesa. En el cas d'una anul•lació després de la sortida de la comanda, el client tindrà al seu càrrec les despeses d'enviament així com les despeses de devolució d'aquesta mateix comanda.

 

3-Cancel•lació de comandes:

 

El client té dret a cancel•lar qualsevol comanda que hagi fet  i rebre el reemborsament dels seus diners, sempre que es faci en els 7 dies posteriors a la seva recepció i la comanda estigui en les condicions originals del seu enviament.

 

En el cas que la comanda ja hagi estat processada i enviada, el client haurà d'esperar a rebre la mercaderia i posteriorment realitzar la devolució de la comanda. En aquest cas els costos d'enviament de la devolució correran per part del client.

 

Per cancel•lar una comanda, si us plau, contacti amb nosaltres mitjançant l’e-mail o omplint el formulari de contacte.

 

Llegiu la secció de devolució o intercanvi que apareix a continuació.

 

4 - Devolució o intercanvi d'un producte:

 

Si no està completament satisfet de la seva compra, simplement torni el producte en les condicions originals (embolcalls, caixes, etc, en perfecte estat) dins els 7 dies posteriors a la recepció, i sempre que el producte es mantingui en perfecte estat i amb el embalatge original. Nosaltres procedirem a la devolució total del import de compra. Les despeses d'enviament de la devolució són a càrrec del client.

 

El producte és de la seva responsabilitat fins que arriba a nosaltres. Per la seva pròpia protecció, li aconsellem que en la devolució utilitzi un sistema d'enviament que garanteixi la integritat dels productes.

 

El cost de la devolució és de la seva responsabilitat.

 

L’ interval de temps que sol passar fins que la devolució es faci efectiva és d'uns 7 a 14 dies.

 

Contacti amb nosaltres i li donarem la direcció de devolució del producte.

 

5 - Producte erroni o defectuós:

 

Si heu rebut un producte erroni o defectuós, contacti amb nosaltres indicant el número de la comanda, detalls del producte i la raó de devolució. Té 7 dies des de la recepció de la comanda per processar la devolució. Els costos de la devolució en cas d'error o defecte en el producte són a càrrec nostre.